Uitvaartverzorging Last Memories
Uitvaartverzorging voor Schouwen-Duiveland

0111 - 23 08 09

Neem na een overlijden contact met ons op, wij zijn dag en nacht bereikbaar.

Onze uitvaartwinkel in Oosterland en Online webshop

De uitvaartwinkel voor gedenksieraden, urnen, glasrelieken en grafmonumenten.

Er zijn vele mogelijkheden na een crematie. Het plaatsen van een urn in een columbarium, urnentuin of urnengraf. Misschien wilt u de as thuis bewaren of draagt u een symbolische hoeveelheid crematie-as in een sieraad. (foto’s producten Gedenk Idee).

Na een begrafenis kan er een monument geplaatst worden. Een grafmonument bestaat uit een unieke steensoort met verschillende structuren, kleuren en vormen. Liggende zerkjes voor algemene graven en staande stenen voor eigen graven. Een kleine gedenksteen is een handzaam formaat natuursteen met tekst, tekening of fotolasergravure.

Hieronder vindt u een kleine greep uit ons assortiment

Klik op de foto voor meer producten en meer informatie. Dit wordt geopend in een nieuw venster.

Assieraden, urnen en unieke gedenkartikelen bij Gedenk Idee

Een urn is een uniek herinneringsprodukt, een persoonlijk aandenken waarin de as van de overledene bewaard kan worden na de crematie. Deze urn kunt u plaatsen in een urnentuin of columbarium van een begraafplaats maar ook op een mooi plaatsje bij u thuis. Gedenk Idee heeft een indrukwekkend assortiment urnen welke u kunt bekijken in onze webshop, maar ook in onze showroom in Oosterland. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze uitvaartwinkel, wij vinden het fijn als u een afspraak maakt.

Onze collectie ashangers, gedenk- en vingerafdruk sieraden

Gedenk Idee kent een ruim aanbod as- en gedenksieraden. Deze gedenk- en assieraden zijn gemaakt van glas of van edelmetalen zoals rvs, sterling zilver en 14k (geel)goud. Deze sieraden dragen een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. De collectie vingerafdruk sieraden is ruim gesorteerd. Het is mogelijk een vingerafdruk te plaatsen van een vinger van uw dierbare op een zegelring, een hanger of een mooie lederen armband. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

Last Memories

Last Memories is onderdeel van
Gedenk Idee BV

Adresgegevens

Last Memories Uitvaartverzorging
Van den Abeelestraat 7
4307 BM Oosterland

Contactgegevens

Telefoon: 0111 - 23 08 09
Wij zijn dag en nacht bereikbaar

Facebook

Facebook volg ons op facebook